Vážení rodiče,
naše škola od letošního školního roku přechází na evidenční systém „EduPage“. Jedná se o systém, který nahrazuje dosavadní systém Bakaláři umožňující veškerou elektronickou komunikaci mezi zákonnými zástupci (žáky) a školou, elektronickou žákovskou knížku, elektronické omluvenky… Po dlouholetém používání dosavadního systému jsme zjistili, že existuje lepší a modernější alternativa, kterou (doufáme) systém EduPage bude.
Systémy jsou na první pohled velmi podobné. EduPage však nabízí mnoho dalších možností.
Na e-mailové adresy, které jste předali třídním učitelům a měli je uvedeny v Bakalářích, Vám přišly nebo v nejbližší době přijdou přihlašovací údaje – přihlašovací jméno a heslo (to si můžete změnit při prvním přihlášení) + odkaz na přihlášení do systému. Pokud by Vám e-mail nepřišel do neděle 3. 9. 2023, zkontrolujte si složku s nevyžádanou poštou. Nenajdete-li přihlašovací údaje ani tam, kontaktujte třídního učitele, problém vyřešíme.
Jsou-li v Bakalářích uvedeny e-mailové kontakty na oba zákonné zástupce, přijdou každému z nich vlastní přihlašovací údaje. Oba účty do systému žáka mají stejná oprávnění, pouze vstup je pro každého zákonného zástupce možný samostatně. Samozřejmě mohou používat zákonní zástupci jeden účet společně.
Žákovské účty budou vytvořeny v průběhu září.
Systém má mnoho funkcí, nebudeme zatím používat všechny, o zařazení nového „modulu“ Vás budeme vždy včas informovat.
Součástí tohoto sdělení je stručný návod na instalaci mobilní verze systému a základní kroky pro jeho obsluhu. Odkaz na vstup do systému najdete na webových stránkách školy (www.zssnp6.cz).
Bakaláři budou v září fungovat pouze v omezeném režimu, bude přes ně možné prozatím v nejnutnějším případě posílat zprávy, všechny ostatní funkce jsou vypnuty. Systém bude definitivně vypnut 30. 9. 2023.
Věříme, že práce v EduPage nebude nepříjemnou zátěží, ale přinese usnadnění komunikace. 
Za vedení školy Vám přeji bezproblémový vstup do nového školního roku a jeho klidný průběh.
Těšíme se na shledání s Vámi nejen v prostředí EduPage.
Mgr. Zdeněk Lutovský

základní uživatelský návod